Uw specialist in algemeen strafrecht in Amsterdam

Algemeen strafrecht is een tak van het strafrecht waar de meeste strafrechtzaken onder vallen. Zaken als levensdelicten, zedenmisdrijven en vermogensdelicten vallen onder algemeen strafrecht. Denk bijvoorbeeld aan fraude, mishandeling of diefstal. De specialisten van 0900 Advocaat uit Amsterdam zijn gespecialiseerd in algemeen strafrecht en weten raad met elke situatie. Wij zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van algemeen strafrecht. Mede daardoor en door onze ervaring en kennis weet u zeker dat u bij ons goed geholpen wordt. Bij algemeen strafrecht is juridische ondersteuning erg belangrijk, omdat het onder andere invloed heeft op de hoogte van de straf die u krijgt.

Voor een advocaat op het gebied van algemeen strafrecht in Amsterdam of regio Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij weten raad met complexe situaties

0900 Advocaat uit Amsterdam heeft in het verleden veel ervaring opgedaan met complexe zaken die ook in de landelijke media zijn behandeld. Dankzij onze gedetailleerde kennis van het strafrecht en ons scherpe analytische vermogen hebben wij menig zaak tot tevredenheid van onze cliƫnten kunnen afhandelen. Wij hebben hierdoor niet alleen in de regio Amsterdam, maar in het hele land een goede naam opgebouwd.